Profil

Automekaniker med fokus på kunderne

Hos Gerts Auto er vi en familievirksomhed med stolte traditioner. Danny som er ejer, overtog autoværkstedet fra sin far Gert, som overtog fra sin far. Vi kører derfor på tredje generation i familien. Vi har gennem tiden haft en masse gode traditioner og høj kvalitet  – noget vores mekanikere vægter højt og altid vil holde fast i.

I tillæg til den høje kvalitet er vores kunders tryghed, når de kører bilen ind hos os, uhørt vigtig. Derfor kan du altid få lov til at tale med netop den automekaniker der skal eller har arbejdet på din bil. Det gør også at intet information går tabt og du kan få fuld forståelse for hvad der er udført på din bil. Vi udfører aldrig noget unødigt arbejde, eller har nogle skjulte gebyrer. For os er det vigtigt at du er oplyst om alt og går fra vores værksted med en god oplevelse i bagagen. Derfor tilbyder vi fuld gennemsigtighed fra start til slut, og forklarer hellere tingene en gang for meget.

Kompetente mekanikere

Som en del af AutoMester bliver vores mekanikere løbende sendt på efteruddannelse – så vi kan opretholde den høje kvalitet af arbejde og service. Derudover holder vi os opdateret på de nyeste teknologier så vi altid er med på udviklingen i vores branche.

Vores automekanikere er også alle kvalificerede og godkendte til at arbejde på alle typer af biler – uanset mærke, årgang og model. Det betyder også at din bil fortsat vil være garantidækket når du vælger os til at udføre reparationer eller serviceeftersyn af din bil. Vi benytter udelukkende reservedele af original kvalitet.

Kom forbi værkstedet i Helsingør eller kontakt os på telefon 49 21 15 59 for at høre mere om hvordan vores mekanikere kan hjælpe dig og din bil. Du kan også booke en tid online her.

Telefon & Mail

49211559

[email protected]

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder