Bilservice af alle mærker

Da vi hos Gerts Auto er en del af AutoMester, er vores kunder sikret den allerhøjeste kvalitet når vi skal udføre service af bilen.

Vi er et kvalificeret og godkendt værksted, som udfører service af alle biler, uanset mærke, model eller årgang. Det betyder at din bil stadig er bibeholder fabriksgarantien, når vi står for serviceeftersyn og autoreparationer. Du skal blot huske at bestille tid til service hos Gerts Auto.

Vi laver aldrig noget unødigt arbejde på din bil og har fokus på at du, som kunde, forstår hvad vi laver for dig. Derfor får du også lov til at snakke med netop den mekaniker der udfører service på din bil.

Grundigt service af bil

Ved grundig bilservice kan du komme eventuelle skader på bilen i forkøbet, hvilket kan spare dig for, ikke kun hovedpine, men også fremtidige irriterende udgifter på reparation. 

Skulle uheldet dog være ude og du har brug for akut reparation af din bil, benytter vi os også af reservedele i højeste kvalitet, som vi får leveret flere gange i døgnet.

I det store perspektiv, så er kontinuerlige og grundige serviceeftersyn af din bil også med til at forlænge bilens levetid. På den måde vil din bil føles ny i årevis.

Et serviceeftersyn hos os består som oftest af:

  • Skift af oliefilter samt olie.
  • Skift af brændstof- og pollenfilter.
  • Tjek af styretøj og bremser.
  • Kontrol af fejlkoder gemt på motorens computer.

Skulle der være brug for yderligere udskiftning af reservedele eller reparation af bilen efter bilservice, kontakter vi dig naturligvis. Vi vil nemlig gerne returnere en sikker bil til dig. Dermed kan du køre fra vores værksted med ro i maven, og stole på at din bil kan køre upåklageligt og sikkert.

Dygtige medarbejdere

Vores mekanikere har alle en passion for biler, og udviser derfor også en faglig stolthed i deres arbejde. Alle bliver løbende sendt på efteruddannelse så vi kan sikre et højt fagligt niveau. Derudover holder vi os opdateret på branchens udvikling og de nyeste teknologier. Sådan kan vi nemlig sikre at vores kunder har en god oplevelse ved at vælge os til deres bilservice.

Kom forbi vores værksted eller giv os et kald på 49 21 15 59 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med bilservice. Vi finder en fair pris for netop din bil. Du kan også booke din tid online her.