Dækskifte hos Gerts Auto

Hos Gerts Auto i Helsingør har vi stor erfaring med at skifte hjul og at sætte dæk på alu- og stålfælge. Så uanset om du skal skifte til sommer- eller vinterdæk kan vi hurtigt hjælpe dig sikkert ud på vejene igen.

Som en del af AutoMester er vores værksted kvalificeret til at skifte dæk på alle typer af biler, uanset årgang, mærke eller model på bilen. Du skal derfor ikke tøve med at komme forbi hos os, når det er tid til sæsonens dækskifte.

Vi kan tilbyde dig dækopbevaring når vi skifter dine dæk. Når vi skal montere dine dæk igen ved næste sæsonskift, tjekker vi naturligvis dybden på dækmønstret. Så vi er sikre på at de overholder lovgivningen, samt at du kan køre trygt videre.

Kør sikkert

Ved at få skiftet dine dæk så de passer til sæsonen, kører du ikke blot lovligt rundt, men også sikkert. Det er nemlig vigtigt at dækket er tilpasset sæsonens vind og vejr, som er meget omskifteligt. Vi rådgiver dig også om det bedste valg af dæk til netop din bil, hvis du skal erhverve dig nye dæk. Som AutoMester kan vi hurtigt få leveret nye dæk som altid er i topklasse.

På vores værksted kan du altid få lov til at snakke med den mekaniker der udfører dækskiftet på din bil. Skulle du derfor have nogle spørgsmål til forløbet, kan du hurtigt få et svar på hvordan det hele er foregået.

Kontakt os på telefon 49 21 15 59 for at høre mere om dækskifte hos os. Du kan også komme forbi vores værksted i Helsingør eller booke en tid online.