Serviceydelser på vores værksted

Hos Gerts Auto i Helsingør, har værkstedet været i familien i tre generationer. Det har medført en masse stolte traditioner og fokus på kvalitet frem for alt. Vi har mange loyale kunder, hvis familier er kommet på vores autoværksted gennem generationer. Det kan vi kun opnå gennem den gode personlige service og den altid tårnhøje kvalitet af vores arbejde. De to ting er noget vi aldrig vil gå på kompromis med.

Vi vil gerne give alle vores kunder en god oplevelse når de vælger vores autoværksted. Derfor hjælper vi dig grundigt, men effektivt fra din bil triller ind på værkstedet til du kører sikkert ud på vejene igen. Vi sørger altid for at vores kunder har forståelse for hvad vi skal lave på bilen – så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser. Vi udfører aldrig unødvendigt arbejde, men giver dig gerne gode råd til vedligehold og optimal kørekomfort.

Kvalificeret autoværksted

Som AutoMester-værksted sikrer vi dig arbejde i topklasse. Vi er kvalificerede til at arbejde på alle typer biler – uanset mærke, model eller årgang. Derfor er der altid garanti på det arbejde vi udfører, samt de reservedele vi benytter til arbejdet.

Hos os bliver du mødt af en masse kompetente medarbejdere, som også efteruddannes og holder sig opdateret på den nyeste teknologi indenfor autobranche. Vi har derfor altid en finger på pulsen, og kan serviceres helt nye, såvel som ældre og gamle biler. Biler og motorer er vores passion, og det kan mærkes. Oplev det selv på vores autoværksted.

Vi er dit lokale autoværksted, beliggende i Helsingør. Kig forbi, book din tid online eller giv os et kald på 49 21 15 59 for høre mere om hvordan vores autoværksted kan hjælpe dig.